Europa, vakantieland bij uitstek!

Nederlanders hechten bijzonder veel waarde aan hun vakantie. Niet zo heel gek; wie wil er nu niet een paar weekjes relaxen met mooi weer, even weg van alle dagelijkse stress. In de zoektocht naar de ‘ultieme’ vakantie kiezen Nederlanders ervoor om steeds verder te reizen. Jammer eigenlijk, want vaak vind je de mooiste plekjes in je eigen ‘achtertuin’. Europa biedt namelijk zoveel meer dan de suffe stranden van Spanje en het overbevolkte Gardameer in Italië.

Ga naar het Noorden!

De Scandinavische landen krijgen bijvoorbeeld lang niet zoveel liefde als dat ze verdienen. We kopen massaal meubilair bij het grote blauw-gele warenhuis, maar vakantie; ho maar. Prachtige meren, bergen en bossen die niet over lopen van de toeristen. Een vakantie naar bijvoorbeeld Zweden staat misschien niet garant voor een mooie gebruinde huid maar je krijgt er zoveel meer voor terug!

Op Groepsreis

Wil er van je vrienden of familie niemand mee naar één van de Noordelijker gelegen Europese landen? No worries! Je kan met reisorganisatie noSun.nl mee op vakantie. Met een groepsreis bestaande uit zo’n 8 tot 12 personen verken je de mooiste plekjes die normaalgesproken als toerist niet zo snel ziet. noSun.nl is door Zoover beoordeeld als beste in de categorie ‘actief & avontuurlijk’. En dat is dan ook wat je krijgt! Raften, kanoën, hiken.. je zit beslist niet stil tijdens bij deze groepsreizen.

Persoonlijk vind ik de groepsreizen ook erg betaalbaar. Je reist bijvoorbeeld 15 dagen door zweden voor slechts €1.079,-. Not bad! Je zit voor dit bedrag helemaal ‘all inclusive’. Je ticket is dus betaald en voor je kampeerspullen is gezorgd. Het kan zijn dat er een etenspot is voor een paar euro per dag, maar dat verschilt per reis.

Een ander groot pluspunt is de kundige reisbegeleiding. Ze zijn enthousiast en willen je graag dingen laten zien. De begeleiders kennen de omgeving en spreken soms ook de lokale taal. Erg handig dus.

Boek direct een reis via noSun.nl

Ben je overtuigd of zo enthousiast dat je direct een reis wilt boeken? Check dan eens dé reisorganisatie voor actieve groepsreizen: https://www.nosun.nl. Voor zowel zomer- als wintervakantie.

Leave a Reply